Waarom iedereen Essentiële Oliën fantastisch vindt.

essentiële oliën fantastisch

Ieder die keuze maakt om Essentiële oliën te gaan gebruiken zijn na gebruik helemaal lyrisch hierover. Maar de weg daar naar toe is bij vele toch wel een lange weg. Net als dat bij mij zelf toen ging. Maar hoe kan dat nu?

Ik ben zelf van mening dat wat werkt zich zelf wel weet te bewijzen. Ook al gaat dat langzaam. In mijn zoektocht waarom men er toch niet voor kiest omdat de prijs en kwaliteit verhouding wel klopt. Maar dat men deze stap niet durf te nemen? Omdat men het maar hocus pocus vindt?

Hoe kan het nu dat het werkt?

Ik kan daar natuurlijk hele technische uitleg aangeven en hele scheikundige verhalen over ophangen. Maar dat wordt dan kantjes vol typen. En dat wil ik jullie ook niet aandoen. Mocht je er toch geïnteresseerd in zijn dan kan je daar bij mij een cursus voor volgen. Mail mij naar de gegevens. Je bent van harte welkom.

Maar even verder over de werking van de Essentiële Oliën. Ik kan er heel simpel in zijn. De olie bestaat allemaal uit verschillende stoffen die iets doen voor het lichaam. Dat zit ook in het voeding zoals verse kruiden, andere bloemen en planten of bomen. Alleen de Essentiële Oliën zijn als het ware extracten van een plant/ boom/ bloem/ groenten/ kruiden/ bollen of knollen. En daardoor sterker dan de reguliere plant/ boom/ bloem/ groenten/ kruiden/ bollen of knollen. Als je de Essentiële Oliën opsmeert, inhaleert of inneemt bereikt het de bloedbaan en komt het op de plaats terecht waar het hoort. En waar het zijn werk gaan doen. Alleen dit is op een natuurlijke basis. Nu heeft dat ook enige begeleiding nodig, waar ik je dol graag mee helpt. Maar ondanks dat is het een fijnere en prettiger gevoel. Geen chemische kunstjes en trucjes maar gewoon puur natuur. Je weet ook echt wat je opsmeert. De mensen die dit ervaren na gebruik zijn soms zo verbaasd dat dit ook op deze manier kan. Daar raken ze enthousiast van en willen de omgeving van hier over vertellen. Dat is ook niet gek. Want dat is wat een mens doet. Als je iets prachtigs ervaart of iets moois mee maakt dan vertellen we daar over. Dat is gewoon een normaal iets.

Maar waarom reageert je omgeving dan niet zo?

Gewoon heel eenvoudig. Ze hebben het zelf gewoon niet ervaren. Zolang men het niet ervaart dan zullen ze de stap ook niet zetten. Ook al zijn ze ietsepietsie nieuwsgierig.

Het is nu de vraag hoe ik jullie dit kan laten ervaren? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Ik kan jullie alleen maar mijn ervaringen vertellen, mijn enthousiasme delen. Samen met vele anderen. En op een gegeven moment zul je de stap nemen mocht de tijd daar zijn. Dan kun je me altijd mailen naar Laura@linns.nl of bellen naar 06-11 83 54 24.