Probeer RC Essentiële Olie eens uit

Toen ik de overstap had gemaakt om Essentiële Oliën te gaan gebruiken ben ik met al mijn enthousiasme begonnen om uit te pluizen welke olie waar voor werd gebruikt. Zo las ik bijvoorbeeld dat RC Essentiële Olie gebruikt kan worden voor mensen die snurken, apneu of voor verkoudheid en ontstekingen in de holtes of longen hebben. Een andere toepassing is tegen hielspoor. Na het lezen over deze toepassingen werd ik meteen blij.

Ik snurk!

Heel eerlijk, ik geef het toe: Ik snurk! Gelukkig heb ik een man die overal doorheen slaapt en kinderen die mij pas alleen horen als ze wakker worden om te plassen. Het is dan ook een soort familiegrapje geworden bij ons.

RC essentiële olie

Dat andere er geen last van hebben, betekent nog niet dat er niks aan gedaan hoeft te worden. Persoonlijk merk ik dat in de vroege ochtend wel. Helaas ook op de rest van de dag. Mijn gehoor is wat minder en soms best lastig met de dagelijkse leven met een druk gezin. Ik begreep soms niet wat mensen zeiden, of ik verstond het verkeerd. Zulke momenten kunnen best pijnlijk zijn maar ook hilarisch. Dat zorgt wel voor leven in de brouwerij.

RC heeft het voor mij ondanks de humor die er dan soms ontstond, het wel makkelijker gemaakt. Ik snurk nu minder hard en mijn gehoor is nu ook een stuk beter. Ik ben ook minder snel verkouden en eerlijk is eerlijk, mijn jaarlijkse voorhoofd/neus-holte en keel ontstekingen zijn niet meer aanwezig.

Dit werkt niet alleen maar bij mij zelf, maar ook bij rest van het gezin. Als we dan toch ziek worden dan brengt een portie rust en RC ons weer snel op de been. We zijn met zijn allen ook veel minder ziek dan we hiervoor waren.

Nog een voorbeeld

Mijn dochter had regelmatig last van haar hak bij overbelasting (heel veel rennen), na het gebruiken van RC Essentiële Olie en soms met een extra olie erbij zoals Wintergreen gaat de pijn gelukkig wel weg waardoor ze de volgende dag weer normaal aan de dag kan beginnen.

Essentiële Oliën ondersteunen je

Iedereen weet dat als je een stressvolle dag hebt gehad dat je bloeddruk daarvan omhooggaat. Of  dat je bij angstige momenten je een stresshormoon aanmaakt. Zo wordt er door onderzoekers vastgesteld dat bepaalde stress activiteiten te herleiden zijn in lichamelijke klachten. Dit komt door vochtophoping in de hersenen en de hersenen staan weer in verbinding met zenuwen naar de rest van het lichaam. Het kan dus zo zijn dat je bijvoorbeeld verkouden bent, omdat je bijvoorbeeld niet weet wat er gaat gebeuren of wat er op je afkomt of dat je gebukt gaat onder prestatiedruk. Ook kan het zijn dat je je zorgen maakt over verlies van een dierbare of vrienden die weggaan. Een veel voorkomend probleem dat onderkent is dat je afhankelijk bent anderen.

Veel mensen worden ook ziek nadat ze een hele drukke schoolweek of werkweek hebben gehad en je in de vakantie ziek wordt. Bij drukte of te weinig slaap wordt je immuunsysteem ondermijnd, en zodra je rust ervaart slaan de ziektekiemen toe. Vaak is het dat je te lang door bent gegaan en dat je door ziekte gewoon de rust moet nemen die je lichaam nodig heeft. Bij snurken kan het verschillende psychische oorzaken zijn. Je kan angstig zijn of er is een verlies van je ruimte in de omgeving, of seksueel problematiek. Het kan soms een heel zoektocht zijn om er achter te komen wat je zoal dwars zit.

Mijn ervaring is dat oliën heel goed werken om je te ondersteunen. Maar vergeet niet, ieder mens is anders en iedere zoektocht is daardoor ook anders.

In dit geval werkt de RC olie deels en is mijn zoektocht om deze angst te doorbreken bijna ten einde. Daar zijn weer hele andere mooie technieken voor om de laatste stappen ook te nemen.

Samenstelling

RC Essentiële Olie is een samengestelde olie en deze helpt je om jezelf beter uit te drukken, en de vreugde en hoop te omarmen. Door de olie zullen de longen en het lymfestelsel weer open gaan kan je daardoor weer vreugde en hoop omarmen. De olie geeft lichamelijk een betere zuurstofuitwisseling en heft daardoor emotionele blokkades op. Het geeft je weer “lucht” Degenen die zich uitgeput voelen, diep verdriet en of rouw vast houden in het hart en in de longen, kunnen hierdoor verlichting krijgen.

Graag ondersteun ik je dan in als Aroma therapeut en levensstijl coach.

Wordt beeldschoon van binnen en buiten. Graag help ik je met goede voeding en goede levensstijl. Neem contact op via onderstaand formulier en ik ga kijken hoe ik je kan helpen!