Over Linns Lifestyle

Visie van Linns

Linns Lifestyle wil mensen bewust maken hoe ze hun eigen producten kunnen maken met wat de natuur hen aanbiedt. Zowel voor hun levensstijl als de lichamelijke en geestelijke ondersteuning. Linns biedt de mogelijkheid om zonder jarenlange studie kennis op te bouwen van de toepassingen van natuurlijke producten. Daarom werk Linns zoveel mogelijk met natuurlijke en biologische producten.

Herkomst

Linns betekent beeldschoon. Iedereen heeft recht om beeldschoon te zijn zowel van binnen als van buiten!

Laura HeuvelmansLaura Heuvelmans - Linns Lifestyle

ondernemer – cursusleider – moeder

Laura Heuvelmans is oprichter van Linns Lifestyle en creator van workshops en cursussen. Daarnaast moeder van vier kinderen en gelukkig getrouwd.

Creatief, organisator en klantvriendelijk

De combinatie van mijn opleiding als bloemist, aromatherapeut, kruidenkundige, kinesiologie en mijn ervaring als organisator, cursusleider en moeder zorgen ervoor dat iedere workshop of cursus leert hoe makkelijk het is om zelf bijvoorbeeld verzorgingsproducten, cosmetica, schoonmaakartikelen of maaltijden te maken op een biologische en natuurlijke basis vanaf de grond. Daarnaast krijg je ongemerkt ook productkennis mee over essentiële oliën, kruidenkennis en andere producten. Geheel op ieders niveau.

Mijn doel is om deze workshops of cursussen te geven om jou bewuster rond te laten kijken en te laten zien hoe makkelijk het wel niet is. Zodat je met nieuwe inzichten en informatie thuis verder kan. Ook wil ik laten zien hoe fijn de ondersteuning is van kruiden, essentiële oliën en natuur voeding om zo een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Linns Lifestyle is een beeldschone levensstijl

Mensen helpen om een gezonder en beeldschone levensstijl is een manier van leven. Het is geen standaard-van-de plank workshops of cursussen, maar ik geef je persoonlijke en doelgerichte informatie waar je verder mee kan.