Wat jij kan leren van Essentiële Oliën?

essentiële oliën

De aarde geeft zoveel mooie producten weg, en wij gebruiken dat vaak zonder erbij na te denken. Pas als het er niet is dan besef je dat het niet meer zo normaal is. Dat is overigens zo met alles. Doordat het er niet meer is, waardeer je het juist weer!

Ook is het leerzaam en goed om te weten dat de kwaliteit van een plant zo kan verschillen waar het groeit, wat de grondsoort is, op welke hoogte het groeit en hoeveel regenwater het krijgt en of het schoon regenwater/ water krijgt. Hoe beter de omstandigheden, hoe beter het product. Dit heeft tijd en energie nodig om een zo goed product te creëren. Maar daar ben je als koper dan ook weer erg blij mee omdat je een super kwaliteit krijgt waar zorg en tijd aan besteed is.

Vroeger

Na dit te schrijven doet mij het denken aan vroeger. Mijn ouders hadden een composteringsbedrijf en droegen een ecologische keurmerk. Ze kregen van natuurgebieden alle grasafval om dit via een speciale techniek om te zetten in tuinaarde/ potgrond voor de planten in onder ander de biologische landbouw. Daar kreeg ik mee dat gras langs de snelwegen vol zaten met zware metalen waardoor dat niet te gebruiken was. Zeker niet als je ecologische keurmerk droeg. Niet zo gek met alle uitlaatgassen. Als je van dat gras met de zware metalen tuinaarde weet te creëren en daar de planten op laat groeien, komen deze zware metalen ook in de plant terecht. Als je de plant gaat bereiden voor je maal dan krijg op je deze manier de zware metalen binnen. Daarom zijn er gelukkig normen ingesteld om dit te voorkomen.

Natuurlijk snappen we dat met zijn allen erg goed en weten we hoe het in elkaar zit. Op de een of ander manier leven we er niet naar. Deels is het een inkomens kwestie en deels is het een tijd kwestie. Of een kwestie van niet interessant vinden.

Maar eerlijk is eerlijk. De voeding van tegenwoordig heeft door de verarming van de grond minder smaak en minder goede vitamine en mineralen. Dit geld niet alleen voor de groenten die wij nuttigen maar ook voor de Essentiële Oliën. Ook al is het een planten extract dat zo geconcentreerd is, maar als je dat niet de juiste omstandigheden creëert dan gaat de kwaliteit zo omlaag gaat. Waardoor je het effect van de Essentiële Oliën gaat verliezen. Daarom is het ook raadzaam om een goede Essentiële Oliën te vinden. Eentje waar zorg aan besteed is en kwaliteit geeft.

Als je eenmaal weet waar een Essentiële Oliën je in kan ondersteunen

Als je eenmaal weet waar een Essentiële Oliën je in kan ondersteunen in de lichamelijke belemmering dan kan je niet meer zonder. En hierbij heb je geen of weinig bijwerkingen. Wetend dat je de kwaliteit die gebruikt wordt, geeft al een fijn gevoel.

En eigenlijk mag je best voor jezelf kwaliteit vragen. Wat voor kwaliteit zou je voor jezelf willen? Wat wil jij leren over Essentiële Oliën? Laat het weten via Laura@linns.nl of bellen naar 06-11 835 424

Zie hoe mooi de wereld is!