Essentiële Oliën – de ondersteuning in een gezonde leefstijl

Al in de oudheid werden Essentiële Oliën gebruikt. Niet alleen als geur maar vooral als ondersteuning in genezing en geestelijke gesteldheid. Het gebruik van deze oliën door middel van een diffuser is een weldaad voor bijvoorbeeld je gemoedstoestand. Deze Oliën zijn dus een verrijking voor een gezonde levensstijl. De oliën komen uit de meest krachtige onderdelen van elke plant. Ze zijn afkomstig van blad, schors, stengel, bloem of wortel en meestal niet van noten of zaden. Ze worden zorgvuldig gedestilleerd onder lage druk en temperatuur zodat alle bestanddelen geëxtraheerd worden. Linns Lifestyle heeft gekozen om niet voor een specifiek merk te kiezen. Wij maken gebruik van Pranarôm, Young Living Essential Oils en andere olie omdat deze 100% puur is. Ook het aanbod is enorm.

Essentiële Oliën

Deze oliën kunnen een start zijn om jezelf, je huis en omgeving op een natuurlijke manier rust te geven. Wij verkopen de olie in losse flesjes van 5 of 15 ml, maar ook bieden wij volledige kits aan. Daarnaast gebruiken wij de oliën in ons Aroma Advies programma. Heb je al ervaring met Essentiële Oliën en wil je direct kopen? Laat het weten via het contactformulier!

We laten je natuurlijk niet alleen in je keuze. Als je geen ervaring hebt met het gebruik en toepassing van  Essentiële Oliën geven we jou natuurlijk vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in of bel/ WhatsApp 06- 11 835 424.