Cursussen & Workshops

Linns Lifestyle biedt verschillende Cursussen en Workshops aan. Hiermee kan je zelf ervaren hoe eenvoudig het is om een ecologische of biologische start te maken. Van zelf slagroom crème maken tot het vervaardigen van lippenbalsem. Kennis is niet nodig, daarom zijn deze cursussen en workshops toegankelijk voor iedereen, voor zowel jong als oud. Wil je een product maken wat afgestemd is op je eigen wensen. Ook dat kan natuurlijk!

Dit allemaal met persoonlijke begeleiding.

Cursussen

De cursussen worden aangeboden via  een online platform. Deze is momenteel nog in ontwikkeling. Wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact op via het contactformulier of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Workshops 

*Door de coronaregels kunnen er op het moment geen workshops worden gegeven*

De duur van een workshop varieert tussen 2 en de 4 uur en is afhankelijk van de producten die gemaakt worden en de technieken die gebruikt worden. Bedrag is €37,50 en het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 10. Deze workshops worden gegeven in de Cultuurschuur te Wieringerwerf.

De prijs is inclusief materialen en versnaperingen. Nadien krijg je het recept en je eigen creatie mee. Natuurlijk is deze ingepakt of opgepimpt als dat bij het thema hoort.

Linns biedt de volgende Workshops aan:

Slagroom crème: voor spieren en gewrichten of verzoring van de huid.

Badzout/ lippenbalsem/ bodyolie: een combinatie verzorgingspakket.

Theemelange: hoe bouw je een (kruiden)thee op en waar moet je aan denken.

Chocalade maken: met essentiële oliën en kruiden en specerijen.

Deze Workshops kunnen eventueel ook aan huis gegeven. Bedragen zijn €27,50 + €0,19 per km reiskosten.

Wil je een keer aan de slag? Neem dan contact op via onderstaand formulier.