Probeer de Aroma Diffuser uit.

Soms denk ik wel eens wat doen we ons zelf toch aan met de feestdagen. Ik heb ik afgelopen week met grote ogen naar de kinderen staan kijken toen ze zo dol enthousiast reageerden op bezoek van het hele Sinterklaas gebeuren en pakjesavond. Ik keek er naar toen mijn jongste dochter letterlijk op en neer aan het springen was met een grote glimlach en twinkel ogen. Ze had zeker een boel pret. Maar wat een ruis kwam er op mij over. Ook hoorde ik her en der van moeders dat ze soms knettergek werden van al dat gestuiter. Oké, deze dagen zijn dan misschien wel druk en met een boel ruis, we vinden het aan de andere kant dat het ook iets magisch heeft. Dus we ondergaan het jaar in en jaar uit. Maar eerlijk gezegd kunnen we het ons echt wel wat makkelijker maken.

De Aroma Diffuser!

Aroma diffuser

Ik heb namelijk mijn Aroma Diffuser in de strijd gegooid. En eerlijk is eerlijk, het werd voor mij behapbare dagen dan die er voor zaten. Het werkt twee kanten op, ik wordt er rustiger van en de kinderen worden er rustiger van. We hebben dus een dubbele win-win-situatie.

Nu snap ik dat je denkt hoe dit nu kan werken? Het is eigenlijk eenvoudig. Bepaalde oliën zoals Lavendel werken rustgevend. Waardoor het gestuiter en de mega ruis in enthousiasme en vrolijkheid veranderd.

Nu ik dit zo schrijf moet ik denken aan afgelopen zomer. De kinderen moesten vroeg naar bed want school begon weer. Natuurlijk was het nog zo licht dat het geen bedtijd leek voor hun. Het was nog veelte licht. Ik heb toen de diffuser aan gezet op de slaapkamers met Lavendel en Cederhout. Lavendel werkt kalmerend en maakt je rustig, de Cederhout zorgt er voor dat er Melatonine vrij komt. Voorgaande jaren had ik geen diffuser. Toen ik de kinderen zo vroeg naar bed moest brengen om weer in het ritme te komen. Terwijl de zomervakantie teneinde kwam. Ik mag je eerlijk vertellen. Het was een drama!

Dit jaar had ik de diffuser in de strijd gegooid en ik hoopte dat het een mindere drama werd. Het was een feestje! Letterlijk, alle kinderen sliepen als een roos en kwamen niet een keer naar beneden.

Verlichting

De Aroma Diffuser zorgde voor verlichting en voor zulke momenten. Nu snap ik best dat het leven niet alleen bestaat uit stress en drukte. Ook hebben wij te maken met bezoekjes van verschillende virussen. Deze komen soms lang of kort langs. De Aroma Diffuser kan ondersteuning bieden om de virussen te weren of van een kort bezoek te verzekeren.

Het leuke is dat ik deze dagen een Essentiële Olie uitkies die Christmas Spirit heet. Het is een mengsel van sinaasappel, kaneel en den. Dit zijn typische kerstgeuren. Deze oliën hebben ook zo’n leuke werking op het humeur en de rond dwarrelende virussen. Waardoor we door de geursensatie van de kerst ook nog ondersteund worden qua humeur en geur plezier.

De dagen zijn nu dan ook gevuld met heerlijke kerstgeuren. De sfeer is fijn en vrolijk. De komende weken wil ik de mensen het gemak van een diffuser leren kennen. Het is zo fijn om het zelf eens te ervaren en te testen wat jij er nu echt van vindt. Iedereen mag mijn diffuser een aantal dagen lenen met natuurlijk de afspraak dat de diffuser heelhuids terug komt om een volgende logeerpartij te mogen ondernemen. Wie doet er mee?