Jouw start met Aroma Advies.

De start van Aroma Advies

Appel - aroma advies

Elke herfst pluk ik appels in mijn eigen voortuin. Een heerlijke bezigheid om tot rust te komen. Wat heerlijk dat ik dit zo kan doen. Jarenlang had ik namelijk last van mijn rug, gestrest van alle drukte rond de kinderen en de hectiek van hele dag. Ik was mezelf kwijt, maar ik moest doorgaan. Ik heb de huisarts denk ik iets te vaak gezien. Dus ik moest het roer omgooien. Hoe doe je dat? En waar begin je. Na maanden denken en praten kwam ik toevallig in aanraking met etherische oliën. Zo sceptisch als ik was, zo mooi was het eind resultaat. Ik begon een aantal oliën op te smeren en na een aantal dagen begon ik mij beter te voelen. De lading van stress was weg. Dit was het begin dat ik mij zo goed voelde en verder kon. En die kinderen? Ja die geven nog steeds stress maar het is veel beter te managen. Ik ben steeds verder gaan verdiepen in de werking van deze oliën. Ik kwam erachter wat de werkingen van deze natuurlijke oliën deden. Een wereld ging voor mij open.

Op een dag hakte ik de knoop door.

Laura Heuvelmans - aroma advies

Dit is wat iedereen moet hebben. In deze gehaaste wereld is een stukje rust maar ook natuurlijke rust van belang. Hieruit is Linns Lifestyle ontstaan. Zoeken naar hoe je onderneming in elkaar moet zetten was een hele opgave. Maar mijn overtuiging was mijn drijfveer. Uiteindelijk was mijn leergierigheid en interesse ook de drijfveer om een cursus aromatherapie te gaan doen. Na hard zwoegen had ik de stof tot mij genomen en kon ik met trots het papiertje in ontvangst nemen. Dit is waar Linns Lifestyle jou nu mee kan helpen. Heb je ook een droom die werkelijkheid zou moeten worden. Meer rust in het gezin of bijvoorbeeld ondersteuning tijdens de verkoudheid periode. Wil je je leven helemaal omgooien? Ook daar wil ik graag bij helpen en hebben wij onze Aroma Advies programma opgezet. Dus schroom niet om even binnen te stappen. Maar denk er wel aan, ik ben geen arts, ik kan je alleen ondersteunen. Oja, voordat ik afsluit: ik heb nog meer in petto.

Nog meer ondersteuning

Essentiële olie - Aromatherapie - aroma advies

Linns Lifestyle kan je straks ook ondersteuning geven in je voedingspatroon. Ik hoor je al denken, maar dat heeft toch niet met Aromatherapie of advies te maken. Inderdaad niet helemaal, maar hiermee kan ik je zo goed mogelijk helpen en kan ik beter inzicht krijgen over je leefstijl. Voordat het zover is, zal ik eerst de hele opleiding orthomoleculaire voeding moeten afronden. Als dat gereed is, zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden. Dus houd Facebook en onze website www.linns.nl in de gaten. Wil je alvast een vrijblijvende afspraak maken? Bel of Whatsapp dan naar 06-11835424 of vul het formulier hieronder  in: