Antiklitspray

Een natuurlijke manier om alle klitten te laten verdwijnen uit je lange haren. En het ruikt ook nog eens heerlijk. Geeft een mooie glans en ondersteunt je haar.

Ingrediënten:

5 ml Witch Hazel

Gedestilleerd water

2 druppels lavendel

2 druppels Geranium

2 druppels Rosemarijn

2 druppels Cederhout

Werkwijze:

Druppel eerst de etherische olie in het flesje. Voeg daar 5ml Witch hazel aan toe. En vul het dan aan met gedestilleerd water.

Lavendel essentiële olie

Een heerlijk ontspannende, rustgevende olie, voor iedereen met spanningen, stress, verdriet, enz. Schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Stimuleert het denken en ontspant de zenuwen. Werkt haaruitval tegen en het verminderen van overtollig talg op de huid. Maar ondersteunt de huid ook voor allergieën,

Geranium essentiële olie
De olie heeft een heerlijk opwekkend, kalmerend en bloemige geur. Het is uitstekend voor de huid, een groot deel van deze kracht ligt in het vermogen om lichaamsweefsels nieuw leven in te blazen. De aromatische invloed helpt bij het loslaten van negatieve herinneringen. Helpt bij, huidaandoeningen (acne, reinigt vette huid, droog, gevoelig, revitaliseert huidcellen, psoriasis, haar, eczeem, jeuk).

Rosemarijn essentiële olie  
Het is een populair ingrediënt in huid- en haarverzorgingsproducten. De olie moet voor het gebruik verdund worden en wordt alleen aanbevolen voor volwassenen.

Eigenschappen
Werkt ideaal voor haaruitval (alopecia areata), bij teveel roos, en daarnaast een aromatische invloed (zuiverend, stimulerend en opwekkend en geeft mentale alertheid en focus).

Cederhout essentiële olie

Cederhout olie wordt vaak gebruikt voor huidaandoeningen vanwege de antiseptische en samentrekkende eigenschappen. Het werkt op de huid door onzuiverheden te reinigen en tegelijkertijd het huidweefsel aan te scherpen. Ook door het ontspannen van de huid, verlicht de olie elke jeukende irritatie. Gebruik het regelmatig voor acne, vette huid, eczeem,
haaruitval (alopecia areata), huid aandoeningen (acne, haar, eczeem, psoriasis).